Banket / Katlanır Masa

Banket / Katlanır Masa katlanır ayak mekanizmasına sahip masa modellerine verilen isimdir. Bu masa çeşitleri organizasyon, açılış, toplantı, seminer, düğün salonu gibi yerlerde sıklıkla kullanılan ve tercih edilen eşyalardır.

Banket / Katlanır masalar kullanılacakları yerlere ve kullanım amaçlarına göre farklı şekillerde ve farklı boyutlarda üretilebilmektedir. Bu şekiller arasında yuvarlak, dikdörtgen, yarım daire, çeyrek daire, dilim Banket / Katlanır masa modelleri yer almaktadır. Bazı Banket / Katlanır masa modellerinde katlanır ayak mekanizması ayrı olarak ta satılabilmektedir.

Banket / Katlanır masa modelleri özel olarak imal edilmiş katlanır ayak mekanizmasına sahiptir. Bu özellikleri sayesinde stoklanması ve kullanılmadıkları zamanlarda yer açısından tasarruf sağlamaktadırlar. Ayrıca katlanır ayak mekanizması sayesinde bir yerden başka bir yere taşınmaları da çok daha kolay ve pratik olmaktadır. Katlanır ayak mekanizmasına ek olarak dengesiz ve bozuk zeminlerde rahatlıkla kullanılabilmesi için ayarlanabilir ayak mekanizmasına da sahiptirler.

Banket / Katlanır masa modelleri daha önce de belirttiğimiz gibi farklı şekillerde üretilebilmektedir. Dikdörtgen şeklinde üretilen modellerde ise genellikle seksen santimetre uzunluk ve altmış santimetre genişlik olacak şekilde üretilmektedir. Tabi bu ölçüler her zaman aynı olacak anlamına gelmez, müşterilerden gelen talep ve istekler doğrultusunda farklı ölçülerde Banket / Katlanır masa modelleri üretilebilir. Banket / Katlanır masa modelleri dört, altı, sekiz veya dokuz kişilik olacak şekilde üretilebilir. Üst kısımları dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı olan bu masalar aynı zamanda ağırlığa karşıda son derece dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayak kısımları sağlam olması için demirden üretilen Banket / Katlanır masa modelleri aynı zamanda paslanmaz ayaklara sahiptir. Ayak kısımları katlanabilir olan bu masalar bu sayede kolayca saklanabilir. Ayrıca Banket / Katlanır masa modellerinin ayak kısımları herhangi bir sorun durumunda kolaylıkla sökülüp tamir edildikten sonra geri takılabilir. Bu özellik sayesinde Banket / Katlanır masaların ayak kısımları oldukça kuvvetlidir.

Banket / Katlanır masa modelleri evlerde, toplantı ve düğün salonlarında ve buna benzer birçok yerde çok amaçlı olarak kullanılmaya uygun olarak üretilmiştir. Bu masalar aynı zamanda hafif yapıları ve katlanabilir ayakları sayesinde günümüzde oldukça fazla tercih edilen masa modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bu masalar aynı zamanda ofislerde, bürolarda, işyerlerinde toplantı masaları olarak da kullanılmaktadır. Bu masa modellerinin çok amaçlı kullanıma imkan vermesi, sağlam olmaları ve en önemlisi uygun fiyatlı olmaları tercih edilmelerini sağlayan en büyük avantajlarıdır.

Banket / Katlanır Mobilya olarak üretmiş olduğumuz Banket / Katlanır masa modellerimizde sizler için farklı ebatlar sunabilmekteyiz. Yuvarlak şekilde üretmiş olduğumuz masaların çapları yüz santimetreden başlayıp iki yüz santimetreye kadar olabilmektedir. Bu sayede masayı kullanacağınız yerin büyüklüğüne göre sizin için en uygun olan ebattaki masayı satın alabilirsiniz.

Yuvarlak masa modellerinde olduğu gibi dikdörtgen Banket / Katlanır masa modellerimizde de farklı ebatlarda modeller üretebilmekteyiz. Masanın taşınması, yer değiştirmesi sırasında bir yere sürtmesi veya darbe almasına karşı koruma amaçlı olarak Banket / Katlanır masa modellerimizin etrafları t-bantlı olarak üretilmektedir. Yine uzun ömürlü ve dış etkenlere karşı dayanıklı olmaları için demir aksamları elektrostatik toz boya ile boyanmıştır.

Banket / Katlanır Mobilya olarak sizlere her zaman daha iyi, daha kaliteli ve uygun fiyatlı çözümler sunabilmek adına kendimizi sürekli geliştirmekteyiz. Gelişen teknoloji yakından takip ederek üretim kalitemizi sürekli arttırmakta ve sizlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni ürünler tasarlamaktayız. Öncelikli hedefimiz olan yüzde yüz müşteri memnuniyeti adına şirket için eğitimlerimize ara vermeden devam ederek sizin talep ve görüşlerinizi her zaman dikkate almaktayız.

Banket / Katlanır Mobilya firması olarak siz değerli müşterilerimize farkı ürün kategorilerinde birbirinden şık ve farklı renk seçenekleri, hafif yapıları, estetik tasarımları ile farklı mobilya modelleri sunabilmekteyiz. Banket / Katlanır masa modellerimiz son derece kaliteli malzemelerden üretilmiş olup, fonksiyonel yapıları ve uygun fiyat seçenekleri ihtiyaçlarınıza cevap verebilen ürünlerdir. Ürün yelpazemizde yer alan diğer ürünlerimizi daha yakından incelemek ve detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ürünlerimiz ile ilgili tüm soru ve görüşleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.