Bistro Masa

Bistro masa modelleri günümüzde artık oldukça yaygın bir kullanım alanına sahip bir duruma gelmiştir. Neredeyse tüm barlar, diskolar, fuar organizasyonları, gece kulüpleri, açılış davetleri gibi yerlerde artık bistro masa kullanılmaktadır. Bu masalar farklı çaplarda ve farklı yüksekliklerde üretilebilmektedir.

Hepimizin sıklıkla kullandığı bistro masa ismindeki bistro kelimesinin anlamını birçok kişi aslında bilmemektedir. Bistro kelimesi Paris şehrindeki küçük bar ve lokantalara verilen isimdir ve günümüze kadar bu şekilde aktarılmış bugünkü anlamıyla bar gibi mekanlarda kullanılan masalara verilen bir ad haline gelmiştir. Ülkemizde de bu nedenle gece kulübü, açılış davetleri, nikah törenleri, barlar, diskolar, fuar organizasyonları gibi yerlerde oldukça fazla tercih edilen bu ürünlere bistro masa adı verilmektedir.

Uygun Fiyatlı Bistro Masa Modelleri

Banketci Mobilya olarak her zaman gelişen ve değişen teknolojiyi çok yakından takip etmekteyiz. Sektörde süre gelen yirmi yıllık deneyimimiz ile sizlere göze hoş gelen estetik tasarımlara sahip, uzun ömürlü ve dayanıklı bistro masa modelleri sunabilmekteyiz.

Bistro masa üretimi sırasında kullanılan tekniklerin ve yapılan üretim aşamalarının kalitesi ortaya çıkacak olan ürünün kalitesine doğrudan etki eder. Bu aşamalar arasında döküm, kaynak, boya, montaj gibi farklı işlemler yer almaktadır, kaliteli ve uzun ömürlü bir bistro masa için tüm bu aşamaların dikkatli ve düzgün bir şekilde yapılması büyük önem taşımaktadır. Banketci Mobilya olarak bistro masa ve diğer tüm ürünlerimizde kesinlikle kaliteden en ufak bir ödün vermemekteyiz. Sizlerin talep ve ihtiyaçlarınıza en uygun ve en fonksiyonel çözümleri sunabilmek adına çaba göstermekteyiz.

Bistro masa modelleri şık ve göze hoş gelen tasarımlarının yanı sıra minimal çizgilerdeki yapıları sayesinde oldukça kullanışlı bir ürün olarak karşımıza çıkar. Genişlikleri altmış ile seksen santimetre arasında olabilen bu masalar bu sayede yer açısından geniş olmayan alanlarda dahi rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca kullanılacakları yerlere ve kullanım amaçlarına bağlı olarak farklı yüksekliklerde de üretilebilmektedir.

Genişlik açısından avantajlı olan bu masalar kullanıldıkları alanlar ve mekanlarda daha fazla verim alınmasını sağlarlar. Bistro masa modellerini kullanan işletmelerin dekorasyonları göze daha hoş gelen modern bir tasarıma bürünmektedir. Ayrıca şık bir masa kullanımının her alanda oluşturulabilmesine yardımcı olmaktadır. Bistro masa modellerinde estetik, farklı renklerde ve desenlerde modeller bulunmaktadır. Bistro masa kullanmayı tercih eden işletmeler böylelikle uzun ömürlü, estetik, kullanışlı ve dayanıklı bir çözümü tercih etmiş olmaktadır.

Bistro masalar son derece sağlam ve dengeli bir yapıya sahip olarak üretilmektedir. Masaların beklide en önemli kısımları olan ayakları paslanmaz kaplamaya sahiptir bu sayede zaman içerisinde paslanma oluşmasına engel olmaktadır. Ayrıca bazı bistro masaların ayakları döküm demirden üretilmiştir. Üst kısmı ahşap olan modellerin etrafı darbelere karşı koruma amaçlı olarak t-bantlı olarak üretilmektedir. Masaların çapları da değişmektedir. Kullanılacak alanın genişliğine göre farklı çaplarda masa tercihi yapılabilir. Bistro masa modelleri altmış, yetmiş ve seksen santimetre olmak üzere üç farklı çapta üretilmektedir. Ancak özel olarak bir talep gelmesi halinde istenilen çaplarda da üretim yapılabilmektedir.

Banketci Mobilya olarak üretmiş olduğumuz masalar ve diğer tüm ürünlerimizde her zaman en kaliteli ve en sağlam mobilyaları sizlere uygun fiyatlar ile sunabilmeyi hedeflemekteyiz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda daha modern ve daha iyi bir üretim için teknolojiyi yakından takip ederek, şirket içi ve dışı eğitimlerimize devam etmekteyiz.

Banketci Mobilya kalite ve güvencesi ile satın alacağınız bistro masa veya herhangi bir başka mobilyayı uzun yıllar boyunca sorunsuz ve verimli bir şekilde kullanabilmeniz mümkün olacaktır. Geniş ürün yelpazemizde yer alan birbirinden kaliteli ve estetik tasarıma sahip olan tüm ürünlerimizi daha yakından incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ürünlerimiz arasında banket sandalyeler, dış mekan masalar, berjer ve koltuklar, banket masalar gibi birçok farklı kategoride ürün yer almaktadır. Ürünlerimiz ile ilgili sormak istediklerinizi bizimle telefon, mail ya da whatsapp iletişim hattımız üzerinden sorabilirsiniz.