Cafe Sandalye

Cafe ve restoran gibi yerlere gelen müşteriler rahat ve konforlu bir şekilde zaman geçirmek isterler, kimse göze hoş gelmeyen, rahatsız ve konforsuz bir mekana gelmeyi istemez. O nedenle müşterilerinize keyifli ve rahat bir zaman geçirmeleri için doğru cafe sandalye modelini tercih etmeniz gerekmektedir.

Cafe Sandalye Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Sadece görüntü olarak estetik bir cafe sandalye modeli seçmek tek başına yeterli olmayacaktır, aynı zamanda mekan ile uyumlu ve kullanım tarzına uygun bir modeli seçmeniz gerekmektedir. Ayrıca sandalye seçimi yaparken kullanılacağı yerin iç mekan mı yoksa dış mekan mı olduğu da karar vermenizde etki edecektir. İç mekanlarda kullanılacak olan cafe sandalye modelleri kumaş ya da benzeri bir kaplamaya sahip olabilir, dış etkenlere maruz kalmayacağı için bu bir sorun teşkil etmez ancak dış mekanda kullanılacak olan sandalyelerin dış etkenlere karşı dayanıklı ve paslanmaz bir yapıda olmaları gerekmektedir.

Eğer bir cafe ya da restoran sahibiyseniz Banketci Mobilya size doğru cafe masa ve cafe sandalye seçmeniz konusunda yardımcı olacaktır. Yirmi yıllık sektör tecrübemiz ile kaliteli ve yaratıcı tasarımlar ortaya çıkartarak işletmenize renk ve şıklık katacak mobilyalar üretmekteyiz.

Her zaman en kaliteli ahşap malzemeler, en kaliteli paslanmaz demirler ve son derece kaliteli yüzey kaplama malzemeleri kullanan Banketci Mobilya bu sayede uzun yıllar boyunca müşterilerinizin rahat ve konforlu bir şekilde işletmenize gelip vakit geçirmelerini sağlayacak cafe sandalye modelleri üretmektedir. Hem işletmenizin konseptine hem de bütçenize uygun cafe sandalye modellerini rahatlıkla bulabileceğiniz firmamız ürünlerinde kalite, dayanıklılık ve sağlamlık garantisi vermektedir. Sandalyelerimizin metal kısımlarında kullanmış olduğumuz malzeme ve boya kalitesi son derece yüksek olup suya ve paslanmaya karşı son derece dayanıklı bir yapıya sahiptirler.

Birçok farklı renkte ve modelde cafe sandalye üretimi yapan Banketci Mobilya her mekana ve her konsepte uygun ürünleri ile sektöre yön veren bir konuma yükselmeyi başarmıştır. Piyasada satışı bulunan ve sadece tasarıma önem verilmiş ancak dayanıklılık ve rahatlık açısından son derece zayıf olan bazı ürünler kolay yıpranmaları, paslanma ve çürümeye maruz kalmaları nedeni ile alıcılarını zarara uğratmaktadır o nedenle cafe sandalye seçimi yaparken hem dayanıklı hem de estetik tasarıma sahip modelleri tercih etmeniz gerekmektedir.

Hem iç hem de dış mekanlarda rahat ve güven içerisinde kullanabileceğiniz cafe sandalye modelleri üreten Banketci Mobilya her bütçeye ve her tarza uygun ürünleri size sunmayı başarmaktadır. Özellikle dış mekanlarda kullanıma uygun olarak üretilmiş olan cafe sandalye modellerimiz suya dayanıklı olarak üretilmiş olup paslanmaya karşıda dayanıklıdır.

Cafe sandalye seçimi yaparken işletmenizin büyüklüğünü ve masa sayınızı dikkat almanız gerekmektedir. Kimi yoğun zamanlarda ek sandalye ihtiyacı olabileceğini göz önünde tutarak işletmeniz için satın alacağınız cafe sandalye sayısını ona göre belirlemeniz gerekmektedir. Ayrıca satın alacağınız sandalyelerin masa yükseklikleri ile tam uyumlu olması müşterilerinizi rahat ve konforlu bir şekilde ağırlayabilmeniz için büyük önem taşımaktadır. Dünyada kabul gören standart bir masa yüksekliği yetmiş beş santimetredir bu yüksekliğe uygun olan sandalye yüksekliği de kırk yedi santimetredir. Masa uyumu açısından sandalye tercihi yaparken bu yükseklikteki modelleri tercih etmeniz çok daha iyi olacaktır.

Dikkat edilmesi gereken bir başka özellik ise satın alacağınız sandalyelerin iç içe geçen bir yapıya sahip olup olmadıklarıdır. Çünkü işletmenizde kimi zaman sandalyeleri üst üste stoklama ihtiyacı duyabilirsiniz, ayrıca cafe sandalye modelleri hafif olmalıdır, gün içerisinde hem müşteriler hem de işletme çalışanları sandalyelerin yerlerini değiştirme ihtiyacı duyabilirler bu nedenle taşınması kolay ve hafif bir sandalye tercih etmelisiniz.

Cafe sandalye, cafe masa, dış mekan masa, bahçe mobilyaları ve diğer bir çok ürünümüzü detaylı bir şekilde incelemek için yenilenen web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Uygun fiyat seçeneklerimiz ve sormak istediğiniz diğer tüm sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.